به گزارش تابناك آذربايجان غربي،در آیین گشایش این جشنواره در پارک ائللر باغی ارومیه مدیرکل میراث فرهنگی،
صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: این جشنواره در راستای معرفی
غذاهای سنتی استان های مختلف به ویژه شهر ارومیه و زمینه سازی برای صیانت
از این میراث فرهنگی ناملموس به مدت سه روز برگزار می شود.
جلیل جباری
اظهارکرد: بازدید کنندگان در مدت برگزاری این جشنواره با چشیدن غذاهای پخته
شده، آشپزهای حاضر در این جشنواره را ارزیابی می کنند و غذاهای منتخب
بازدیدکنندگان به مرحله نهایی جشنواره راه می یابد.
به گزارش ایرنا، دومین جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری تا ششم ششم مرداد ماه جاری از ساعت 17 تا 23 پذیرای بازدیدکنندگان است.