به گزارش خبرنگار تابناک آذربایجان غربی از خوی، امروزدکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به خبرنگاران گفت :تمامی فعالیتهای اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان زیر ذره بین بازرسان و کارشناسان ما می باشند .
وی اهم فعالیتهای ۸ روز اول اجرای طرح سلامت نوروزی را تشریح کرد و گفت :در ۸ روز اول اجرای طرح سلامت نوروزی تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ۱۲۸۲ مورد رسید .
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی افزود: بازدید از اماکن عمومی ۲۶۰ مورد و بازدید از رستورانهای بین راهی ۷۲ مورد انجام گرفته است .
دکتر مقدم خاطر نشان کرد : در اجرای طرح نوروزی به تعداد ۷ مورداز مراکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند ، که از این تعداد ۳ مورد ازمراکز و اماکن متخلف تعطیل و پلمپ شدند .
وی اضافه کرد : در بازرسی های انجام شده به مقدار ۱۴۶۵ کیلو مواد خوردنی و آشامیدنی از رده مصرف خارج شده کشف و امحاء شد .
مقدم گفت : ۱۲۴۲ مورد سنجش پرتابل مواد غذایی در طرح سلامت نوروزی انجام شده است .
وی در پایان در ارتباط با ضدعفونی کردن و کلر سنجی آبهای آشامیدنی نیز تاکید کرد: که در اجرای طرح سلامت ۱۲۵۱مورد کلرسنجی آبهای آشامیدنی اجرا گشته است .