استاندار آذربایجان شرقی:
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که ملاک ارزیابی مسوولان شهرستان‌ها، میزان عمل به برنامه‌های سند تدبیر توسعه است، اظهار داشت: تمام ظرفیت‌ها و مشکلات شهرستان‌ها در سند تدبیر توسعه مورد توجه قرار گرفته و این سند نقشه راه توسعه شهرستان‌هاست.
کد خبر: ۸۵۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹ 30 August 2015
دکتر اسماعیل جبارزاده در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان عجب‌شیر، خاطرنشان کرد: بر اساس نظر کارشناسان و صاحب‌نظران بخش‌های معدن، کشاورزی و گردشگری به عنوان سه هسته کلیدی شهرستان عجب‌شیر تعیین شده و مسوولان موظفند در این سه حوزه متمرکز شوند.

وی با بیان این که پیشرفت برخی از برنامه‌های سند تدبیر توسعه عجب‌شیر قابل قبول است، به وجود برخی از مشکلات در این زمینه اشاره کرد و گفت: بخشی از مشکلات ناشی از عدم وجود سرمایه‌گذار است که از معاونت اقتصادی استانداری و ستاد سرمایه‌گذاری استان می‌خواهیم سرمایه‌گذاران را برای حضور در این شهرستان تشویق کنند.

وی با اشاره به نقش شهرک صنعتی در توسعه شهرستان عجب‌شیر، تاکید کرد: کسانی که در این شهرک، زمین تحویل گرفته اما اقدامی برای سرمایه‌گذاری نکرده‌اند عملا مانع توسعه صنعتی شهرستان هستند و در صورت عدم توجه به این موضوع خلع ید می‌شوند.

جبارزاده با اشاره به عدم صدور مجوز فعالیت کارخانه تسویه روغن در عجب‌شیر از سوی سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: وظیفه ما حمایت از سرمایه‌گذار است و اگر بناست مجوز زیست‌محیطی برای واحدی صادر نشود مجوز احداث و راه‌اندازی نیز نباید صادر شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مشکلات شهرستان عجب‌شیر در حوزه بهداشت و درمان، گفت: تکمیل بیمارستان جدید عجب‌شیر جزو پروژه‌های مصوب سفر استانی هیات دولت است که باید تا پایان سال 96 به اتمام برسد.

وی با تاکید بر این که مسوولان استان باید نگاه ویژه‌ای به شهرستان عجب‌شیر داشته باشند، افزود: عجب‌شیر جزو شهرستان‌هایی است که تابلوی آذربایجان شرقی به شمار می‌روند و هرچه این شهرستان زیباتر، آبادتر و توسعه‌یافته‌تر باشد به نفع استان است.

جبارزاده همچنین از فرماندار و مسوولان اجرایی شهرستان عجب‌شیر قدردانی کرد و گفت: در سایه تلاش مسوولان و تلاشگران عرصه امنیت، شهرستان عجب‌شیر در امنیت کامل قرار دارد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر بازسازی مسجد تاریخی شیرلو، سکونت مدیران شهرستان در محل خدمت، تکمیل ظرفیت شهرک صنعتی، پیگیری تخصیص اعتبارات بیمارستان جدید، تعریف منابع مالی جدید برای شهرداری و استفاده از ظرفیت پادگان 03 برای حل مشکلات شهرستان عجب‌شیر تاکید کرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی هم در این جلسه حجم اعتبارات دولتی شهرستان عجب‌شیر در سال جاری را 18 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: 50 درصد از اعتبارات این شهرستان تخصیص یافته است.

داود بهبودی افزود: محور توسعه این شهرستان متکی به منابع بخش خصوصی است و همراهی مسوولان در جهت فراهم کردن فضای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ضروری است.

فرماندار عجب‌شیر نیز با اشاره به فعالیت 42 واحد صنعتی، یک شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی در این شهرستان، گفت: 103 پروژه عمرانی در این شهرستان در حال اجراست.

ابراهیم طاهری با اشاره به قابلیت‌ها، تنگناها و هسته‌های کلیدی سند تدبیر توسعه شهرستان عجب‌شیر، گزارشی از اقدامات انجام شده برای اجرای این سند ارایه کرد و گفت: سطح زیر کشت محصولات آب‌بر 300 هکتار کاهش یافته و با محصولاتی همچون زعفران و گل محمدی جایگزین شده است.

وی همچنین از اجرای طرح حوضچه پرورش آرتمیا، بهسازی راه روستای قلعه‌چای، احداث مرکز آموزش صنایع دستی و اجرای طرح پایاب سد قلعه‌چای به عنوان پروژه‌های در حال اجرای شهرستان نام برد.

طاهری خواستار تسریع در احداث بیمارستان جدید و کنارگذر غربی عجب‌شیر، تکمیل زیرساخت‌های مسکن مهر شهرستان، تسهیل در واگذاری مجتمع گلخانه‌ای، تخصیص اعتبار ویژه برای طرح پایاب سد قلعه‌چای و حل مشکلات کارخانه جدید فولاد و کارخانه تسویه روغن این شهرستان شد.

امام جمعه عجب‌شیر، نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسوولان دستگاه‌های اجرایی استان نیز در این نشست در خصوص مسایل و مشکلات شهرستان عجب‌شیر سخن گفتند.

واگذاری اجرای کانال‌های فرعی پایاب سد قلعه‌چای به سازمان جهاد کشاورزی، تسریع در واگذاری اراضی مجتمع گلخانه‌ای و تسریع در واگذاری انشعاب فاضلاب پادگان عجب‌شیر از جمله مصوبات این جلسه بود.

همزمان با سفر استاندار آذربایجان شرقی به شهرستان عجب‌شیر، یک طرح عمرانی شهرداری جوان‌قلعه با اعتباری بالغ بر 600 میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :