فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه رسانه باید بتواند مسائل پلیسی را به مسائل اجتماعی تبدیل کرده و مشارکت مردم را افزایش دهد، تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های اجتماعی در ایجاد امنیت و افزایش انضباط عمومی بهره بگیریم.
کد خبر: ۷۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷ 16 August 2015
به گزارشتابناک نقل شده از فارس  سردار مسعود جعفری‌نسب در مراسم تجلیل از خبرنگاران اظهار کرد: اطلاع‌رسانی سریع، می‌تواند افزایش خدمات را برای مردم به همراه داشته باشد و رسانه‌ها در این زمینه عملکرد خوبی دارند.
وی با بیان اینکه کار ویژه خبرنگاران، ایجاد امنیت است، افزود: قلم زدن در این حوزه، برای ارتقای امنیت عمومی بسیار در مازندران اثربخش بوده و از همه رسانه‌ها در این زمینه تشکر می‌کنیم.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه نمره برخی رسانه‌ها در بحث امنیت، نمره 20 و عالی است و پلیس را در ابعاد مختلف همراهی می‌کنند، گفت: همراهی اصحاب رسانه، روحیه را در نیروی انتظامی به شدت افزایش داد و این مسئله را بدون اغراق بیان می‌کنم.
این مسئول با بیان اینکه امنیتی که در طول مدت 50 ساله باید به دست می‌آمد به همکاری رسانه در مدت دو سال توسط پلیس صورت گرفت، تصریح کرد: مردم مازندران آرزوی بهسازی عباس‌آباد نکا، شهرک نوبنیاد و ترک‎‌محله ساری و دیگر نقاط را در استان داشتند که در مدت دو سال اخیر اتفاق افتاد.
جعفری‌نسب با اشاره به بهسازی و نوسازی کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها ادامه داد: در حوزه برخورد با جرائم خرد و مجرمان ضعیف بسیار موفق عمل کردیم و در ارتباط با دانه درشت‌ها اما فعالیت زیادی نداشتیم، چون این افراد حاشیه امنیتی برای خود حس می‌کنند و برخورد با دانه‌درشت‌ها می‌تواند دل خانواده‌های شهدا، ایثارگران، جانبازان و مردم را شاد کند.
وی با بیان اینکه با زمین‌خواران هم می‌توانیم برخورد جدی داشته باشیم تا مردم از عملکرد حاکمیت لذت ببرند، خاطرنشان کرد: نباید بگذاریم عده‌ای با عنوان اشتغال‌زایی، سوء‌استفاده کنند و تعادل در برخورد با مجرمان صورت گیرد و در این زمینه نیازمند توان اطلاع‌رسانی اصحاب خبر هستیم که مانند گذشته پلیس را همراهی کنند.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه باید با کسانی که دسترسی آسانی به بیت‌المال داشته و از تسهیلات کلان بهره برده و بازگشت تسهیلات نداشته‌اند، برخورد شود، افزود: برخورد با مجرمان یقه سفید در نهادینه کردن قوانین اجتماعی اثرگذار است و جرأت دیگر مجرمان را هم می‌گیرد.
این مسئول با بیان اینکه پلیس ارتباط اجتماعی خوبی با مردم برقرار کرده است، گفت: سال گذشته 23 درصد تشکر و تقدیر از نیروی انتظامی و انتقادات مردم هم هفت درصد افزایش یافته و رکورد خوبی هم در حوزه ترافیک و کاهش فوتی و تصادف داشتیم.
جعفری‌نسب با اشاره به اینکه تعداد متوفی در استان نسبت به سال گذشته 17 درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: در تصادفات خسارتی 67 درصد و تصادفات جرحی 19 درصد کاهش را شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه درباره کشفیات موادمخدر سال گذشته افزایش کشفیات داشتیم، ادامه داد: 10 درصد در کاهش کشفیات موادمخدر سنتی داشتیم و 47 درصد افزایش کشفیات در سایر موادمخدر داشتیم و برخورد با افرادی که فروش با موادمخدر فعالیت می‌کنند، را بیشتر زیر نظر داریم ووضعیت امنیتی استان مناسب است.
فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به اینکه مسائل دریا را از مسائل امنیتی به اجتماعی تبدیل کردیم، افزود: طرح ارتقای امنیت اجتماعی را در سواحل بعد از عید فطر به صورت جدی‌تری پیگیری کردیم.
این مسئول با بیان اینکه رسانه باید بتواند مسائل پلیسی را به مسائل اجتماعی تبدیل کرده و مشارکت مردم را افزایش دهد، تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های اجتماعی در ایجاد امنیت و افزایش انضباط عمومی بهره بگیریم تا موضوعات، امنیتی و انتظامی نشود.
در ادامه این نشست معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران اظهار کرد: واژه خبرنگار یادآور زحمات خالصانه فعالان این عرصه است که در راه اعتلای بشریت از هیچ کوششی دریغ نکردند.
سرهنگ اکبرزاده با بیان اینکه از وظایف خبرنگاران متعهد، ارائه نقد منصفانه از عملکرد مدیران است، گفت: خبرنگار با اقدامات روشن‌گرانه، زوایای تاریک را واکاوی می‌کند.
وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها باید در نقل اخبار، صادق باشند، افزود: نگاه خبرنگار به موضوعات و اخبار باید بی‌طرفانه بوده و اطلاع‌رسانی دقیق انجام دهد.
این مسئول با بیان اینکه با توجه به پیشرفت تکنولوژی نقش رسانه‌ها در فرآیند تحولات اجتماعی، تعیین‌کننده و راهبردی است، گفت: نقش اصحاب رسانه در دستاوردهای نیروی انتظامی و ایجاد امنیت، قابل قدردانی است و از همه خبرنگاران پرتلاش که فرماندهی انتظامی استان را صمیمانه یاری کردند، تشکر می‌کنیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار