یک فوق تخصص گوارش با تاکید بر اینکه غذاهای مانده، فست فود ها به ویژه سوسین و کالباس عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا است، گفت: این سرطان جزء سرطان های نادر است که در افراد بالای 60 سال ممکن است بروز کند.
کد خبر: ۲۸۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۶ 28 April 2015
مهدی پزشکی مدرس در گفت و گو با ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونت هاتی مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد بعضی از انگل های روده ای و سابقه سنگ های صفراوی در بیمار خطر ابتلا به سرطان کیسه صفرا را افزایش می دهد.

وی کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بی حالی را از علایم ظاهری این سرطان دانست و یادآور شد: اگر بیماری به موقع تشخیص دارد شود، این سرطان قابل درمان است اما در بیشتر مواقع سرطان کیسه صفرا زمانی تشخیص داده می شود که در مرحله پایانی است و باعث بروز سرطان های دیگر مانند لوزالمعده، ریه، کبد و افسردگی در بیمار شود.

برداشتن کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کند

این فوق تخصص گوارش با بیان این مطلب که برداشتن کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کند، اظهار کرد: با تشخیص زود و جراحی و برداشتن کیسه صفرا از گسترش سرطان جلوگیری می شود و مشکلی برای بیمار به وجود نمی آید.

وی افزود: شیمی درمانی و پرتو درمانی بعد از عمل جراحی در این سرطان از راهکار های موثری برای جلوگیری از گسترش این سرطان در بیمار است.

پزشکی مدرس مصرف سیگار، نوشابه و اضافه وزن را از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا دانست و بیان کرد: توصیه می شود افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن، درد شکم به دکتر مراجعه کنند. همچنین با انجام آزمایش خون، سونوگرافی، سی تی اسکن و انجام ام آر آی از بروز سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کنند.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار