برداشت دانه روغنی کنجد از زمین‌های کشاورزی شهرستان خنج آغاز شده است.
کد خبر: ۱۱۳۶۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳ 06 November 2023

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت کنجد از هزار و ۲۵۰ هکتار کشاورزی این شهرستان آغاز شده است و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.
وی افزود: پیش‌بینی می‌شود از این سطح، بیش از هزار و ۵۰۰ تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
به گفته علی پور، ارقام کنجد تولید شده در شهرستان خنج از نوع داراب، دشتستان و محلی است.
وی با اشاره به اینکه عملیات برداشت کنجد در سالیان گذشته به‌صورت سنتی انجام می‌شد و برای کشاورزان هزینه بر بود، بیان کرد: در سال زراعی جاری، برداشت مکانیزه محصول موجب کاهش هزینه تولید برای کشاورزان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: نیاز آبی کم و مقاوم بودن گیاه در برابر شرایط خشکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دانه روغنی است.

برچسب ها: برداشت ، کنجد ، خنج
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار