برنامه‌های درون باشگاهی باید پیوست فرهنگی داشته باشد

گروه استان ها، دبیر فدراسیون بولینگ و بیلیارد کشور با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی مدون برای توسعه این رشته‌ها در آذربایجان غربی، بر لزوم توجه به آموزش، استعدادیابی، و پیوست فرهنگی در برنامه‌های درون باشگاهی تاکید کرد. 
کد خبر: ۱۲۰۱۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱ 07 June 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از ارومیه، سلطانپور، دبیر فدراسیون بولینگ و بیلیارد کشور، در مجمع انتخاباتی هیئت بولینگ و بیلیارد آذربایجان غربی، ضمن تبریک به رئیس منتخب جدید و قدردانی از اداره کل ورزش و جوانان استان و دکتر بیرامی آذربایجان غربی، مدیرکل ورزش و جوانان، به تشریح برنامه‌های آتی فدراسیون پرداخت. 

وی بر اهمیت عدم وقفه بین دوره‌های ریاست هیئت تاکید کرد و این اقدام را ارزشمند دانست.  

سلطانپور تمدید دوره ریاست را هم فرصتی برای افزایش اعتماد و هم افزایی و هم تهدیدی برای لزوم نگاه جدید و جدی به رشته های تحت پوشش دانست. 

 

وی با اشاره به تغییر جایگاه بولینگ و بیلیارد در عرصه جهانی و افزایش رقابت‌ها، بر ضرورت برنامه‌ریزی چهار ساله با اهداف و راهبردهای مشخص برای توسعه همگانی و قهرمانی این رشته‌ها تاکید کرد.  

به گفته سلطانپور؛ این برنامه باید در اختیار اعضای مجمع، اداره کل و فدراسیون قرار گیرد تا مسیر حرکت در دو بعد همگانی و قهرمانی مشخص شود. 

دبیر فدراسیون، آموزش و استعدادیابی را از اولویت‌های اصلی فدراسیون در دوره جدید برشمرد و بر ضرورت تدوین برنامه‌های آموزشی در رده‌های سنی پایه توسط فدراسیون و هیئت‌های استانی تاکید کرد. 

وی همچنین بر اهمیت تفاهم‌نامه با نماینده هیئت دانشجویی و تعامل با مدارس برای استعدادیابی و ورود این رشته‌ها به مدارس اشاره کرد. 

سلطانپور با اشاره به ضرورت توجه ویژه به ورزش بانوان و استعدادیابی در این بخش، اظهار کرد: اختصاص سانس‌های ویژه بانوان در استان و مشارکت باشگاه‌ها در پویایی لیگ‌های بانوان و آقایان اهمیت دارد. 

به روزرسانی مدارک داوران و مربیان نیز از دیگر اولویت‌های مطرح شده توسط وی بود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به اهمیت توجه به جنبه‌های فرهنگی در برنامه‌های درون باشگاهی اشاره کرد و گفت: بحث موضوعات فرهنگی مغفول باقی مانده است و برنامه‌های درون باشگاهی باید پیوست فرهنگی داشته باشند، تعامل هیئت و باشگاه‌ها نیز مورد توجه بیشتر قرار گیرد. 

سلطانپور همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی برای رشته هِی بال، به عنوان زیرمجموعه رشته‌های بیلیارد که به سرعت در حال پیشرفت است، تاکید کرد و از حمایت فدراسیون برای تجهیز پایگاه قهرمانی و میزبانی مسابقات خبر داد. 

وی در پایان ضرورت انجام تفاهم‌نامه‌ها با نهادها و ارکان فعال در بخش‌های دانشجویی، دانش‌آموزی، و کارگری و گروه‌های هدف زیرمجموعه آنها را یادآور شد.

/ص/

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار