امیر طنابی ساعی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: این طرح میتواند به ایجاد اشتغال برای حدود ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم کمک کند و این آمار نشان دهنده پتانسیل بالا و تأثیر مثبت این طرح بر اقتصاد محلی است و با این حال با مشکلاتی در مسیر اجرای این طرح وجود دارد مواجه هستیم، که نیازمند همکاری و حمایت بیشتری از سوی نهادهای دولتی هستند.
وی افزود: متأسفانه به دلیل عدم حمایت دولت، این طرح هنوز عملی نشده است و این مسأله نشان دهنده ضرورت همافزایی میان بخش دولتی و خصوصی برای تحقق اهداف مشترک است.
ساعی گفت: برند سازی و شناسایی محصولات محلی در بازار از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر دولت حمایتهای لازم را انجام دهد، میتوانیم یک میدان بزرگ برای فرآوری و فروش خشکبار ایجاد کنیم و این میدان میتواند به عنوان یک مرکز تجاری برای محصولات محلی عمل کند و به توسعه پایدار کشاورزی در استان کمک کند.
رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: این اقدام نه تنها به حذف دلالها کمک میکند، بلکه میتواند به کاهش قیمتها و افزایش دسترسی مصرفکنندگان به محصولات با کیفیت بالا منجر شود و با ایجاد یک زنجیره تأمین مؤثر میتوان به تأمین نیازهای بازار و افزایش درآمد کشاورزان کمک کرد.
وی افزود: از شورای شهر و مسئولان میخواهیم تا به این طرح توجه بیشتری داشته باشند و از تلاشهای اتحادیه حمایت کنند چرا که با همکاری و همدلی میتوان آیندهای روشن و پایدار برای کشاورزان آذربایجان غربی رقم زد.