معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی:

بیش از نیمی از تصادفات منجر به فوت به دلیل عدم استفاده از کمربند ایمنی است

گروه استان ها- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: بیش از ۵۰ درصد از مصدومان و متوفیان در سوانح رانندگی بخاطر عدم استفاده از کمربند ایمنی در رانندگی می باشد.
کد خبر: ۱۱۹۷۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۶ 09 March 2025

افزایش مصدومان و متوفیان سوانح رانندگی به دلیل عدم استفاده از کمربند ایمنی در رانندگی

احسان ریخته گر در گفت و گو با خبرنگار تابناک در ارومیه، با اشاره به اینکه، کمربند ایمنی در حفظ تعادل و سلامتی در تصادفات نقش بسیار مهمی دارد و باید فرهنگ سازی لازمه جهت استفاده از آن به جدیت صورت گیرد اظهارداشت:  بیش از ۶۰ درصد تصادفات در ۱۲ استان کشور اتفاق می‌افتد که آذربایجان غربی در پنجمین رده قرار گرفته است. 

وی افزود: بنا به دستور رئیس جمهور آقای پزشکیان پویش نه به تصادف در سراسر کشور با هدف آگاه سازی و اطلاع رسانی به آحاد مردم در حال انجام می باشد .

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: متأسفانه روزانه شاهد افزاش فوت در تصادفات هستیم و آمار بسیاری از نیروی جوان و محرک جامعه براثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند که باید فکری اساسی جهت پیشگیری از این مرگ و میر ها اندیشیده شود.

ریخته گر گفت: اطلاع رسانی با هدف ایجاد انگیزه ، تغییر و اصلاح از اهداف مهم اجرای پویش می باشد که امید می‌رود با پیوستن مردم به این پویش ملی قدم مؤثر و مثبتی در کاهش آمار تصادفات برداشته شود. 

وی افزود: وضعیت جاده ها، سرعت بالا،خستگی رانندگان، ضعف حمل و نقل عمومی، عدم استاندارد اتومبیل ها از عوامل در افزایش تصادفات می باشد. 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: ۵۰ درصد از تصادفات مرتبط با خطای انسانی می باشد که با دقت بیشتر و سرعت مطمئنه می‌توان از آن پیشگیری کرد چرا که هزینه پیشگیری از تصادفات بسیار پایین تر از هزینه خسارت ناشی از تصادف می باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار