نخستین کتابخانه سیار روستایی در استان آذربایجان غربی افتتاح شد

گروه استان ها- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی در مراسم افتتاح کتابخانه سیار گفت: کتابخانه سیار به‌طور خاص برای ارتقاء عدالت فرهنگی و دسترسی به منابع اطلاعاتی در مناطق روستایی طراحی شده است و به‌عنوان نخستین کتابخانه سیار در استان، نقش بسزایی در توسعه فرهنگی این مناطق ایفا خواهد کرد.
کد خبر: ۱۱۹۶۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹ 15 February 2025

افتتاح نخستین کتابخانه سیار روستایی در آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار تابناک از ارومیه، خدیجه معصومی ظهر امروز در مراسم افتتاح اولین کتابخانه سیار اظهار داشت: به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقاء آگاهی عمومی، به روستا‌هایی که به‌دلیل دوری از مراکز شهری و کتابخانه‌های ثابت، از منابع فرهنگی و آموزشی محروم هستند، خدمات ارائه می‌دهد.

وی افزود: این کتابخانه در مناطق روستایی پرجمعیتی مثل بالانج، کهریز، گنگچین، قرالر طسوجی، دیزج به فعالیت می‌پردازد که هر یک از این روستا‌ها به‌عنوان مراکز فرهنگی و اجتماعی مهم در بخش‌های مختلف آذربایجان غربی شناخته می‌شوند.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال تأمین تجهیز و به‌منظور پاسخگویی به نیاز‌های فرهنگی این مناطق، ظرفیت نگهداری حدود ۳۰۰۰ جلد کتاب را دارد و این کتاب‌ها شامل آثار مختلفی در زمینه‌های ادبیات، علوم انسانی، تاریخ و فرهنگ است که می‌تواند به غنای فرهنگی جامعه روستایی کمک کند.

معصومی گفت: کتابخانه سیار علاوه بر ارائه کتاب، به جذب اعضا و شکل‌گیری یک جامعه کتابخوان در این مناطق نیز می‌پردازد و اعضای کتابخانه می‌توانند از خدمات امانت کتاب بهره‌مند شوند و در فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی که به‌طور منظم برگزار می‌شود، شرکت کنند و این اقدامات نه تنها به افزایش آگاهی عمومی کمک می‌کند، بلکه به تقویت پیوند‌های اجتماعی و فرهنگی در میان اهالی روستا‌ها نیز می‌انجامد.

وی افزود: در این مراسم، حضور معاونین و مقامات محلی نشان دهنده حمایت و توجه ویژه به توسعه فرهنگی و ارتقاء سطح دسترسی به منابع اطلاعاتی در روستا‌ها هست و این حمایت‌ها می‌تواند به تداوم فعالیت‌های فرهنگی و گسترش دامنه خدمات کتابخانه‌ها در آینده منجر شود.

معصومی تصریح کرد: با راه‌اندازی این کتابخانه سیار، امید می‌رود که فرهنگ مطالعه و کتابخوانی به‌طور قابل توجهی در مناطق روستایی رونق یابد و دسترسی به دانش و اطلاعات برای تمامی اقشار جامعه تسهیل شود و این پروژه، یک گام در راستای عدالت فرهنگی است و می‌تواند زمینه‌ساز رشد و شکوفایی فرهنگی در جامعه‌های محلی خواهد بوده و به‌عنوان الگویی برای دیگر استان‌ها در ایران نیز مطرح شود.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار