خدیجه کاظمی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: داوطلبان بدون دریافت حقوقی بخاطر عشق به انسانیت، رضای الهی و حس مسئولیت پذیری پل ارتباطی میان مردم و مسئولان بهداشتی هستند.
وی افزود: برای اولین بار در سال ۱۳۶۹ وزارت بهداشت با انگیزه حل مشکلات بهداشتی حاشیه نشینان شهری و روستایی، اقدام به طراحی و اجرای برنامه داوطلبان با عنوان رابطان بهداشت در شهرهای بزرگ کردند.
کاظمی گفت: در سالهای بعدی با افزایش جمعیت و بزرگتر شدن شهرها در سال ۱۳۷۲ این طرح در تمام شهرهای کشور اجرا شد.
رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: داوطلبان سلامت با شرکت در برنامههای توانمند سازی و فراگیری حرف مختلف مهارتهای اجتماعی زیادی را تحت عنوان سفیران سلامت به تمامی اقشار جامعه انتقال دهند.
وی افزود: هر شخص میتواند با شرکت در کلاسهای آموزشی در مراکز خدمات و درمان جامع سلامت، آموختههای خود را به ۲۰ خانوار تحت پوشش منتقل نماید وکه این اقدام مؤثری در جهت حفظ سلامت خود و خانوار میباشد.
کاظمی با اشاره به اجرای داوطلبان سلامت گفت: داوطلبان سلامت با حضور در محلات با تغییر نگرش و عملکرد مردم نسبت به توانایی بالقوه خوددر جهت تغییر و بهبود شرایط زندگی کمک کرده و اعتماد بنفس را در مردان و زنان داوطلب و خانوارهای تحت پوشش افزایش میدهد.
/س