طرح افزایش ظرفیت انتقال فرآورده‌های نفتی، تبریز- خوی -ارومیه همزمان با دو طرح انتقال فرآورده‌های نفتی دیگر در کشور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
کد خبر: ۹۴۲۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۹ 22 February 2021

به گزارش تابناک آذربایجان غربی، مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در این مراسم بااشاره به اینکه این خط لوله  ظرفیت انتقال روزانه ۶۰ هزار بشکه در روز را دارد گفت: احداث خط لوله خط لوله فراورده های نفتی به قطر ۱۴ اینچ باپوشش پلی اتیلن از تبریز به ارومیه از طریق شمال دریاچه ارومیه به طول ۲۲۰ کیلومتر و احداث خط لوله انشعابی در حدفاصل سلماس - خوی به طول ۳۶کیلومتراز اهداف این طرح است.

وی با بیان اینکه این خط انتقال شامل یک اتصال ۱۶ کیلومتری بین پایانه جدید به پایانه قدیم نیز می‌شود، افزود: احداث تاسیسات مربوطه شامل تغییرات تلمبه خانه در تبریز و پایانه ارومیه نیز بخشی از این طرح است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران  با بیان اینکه عملیات اجرایی این خط لوله از سال ۱۳۹۲ آغاز شده است، افزود: برای اتمام این خط انتقال بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و جدا از آن ۱۴ میلیون یورو نیز هزینه ارزی انجام شده است.

کرمی با تاکید بر اینکه سرمایه این خط انتقال از منابع داخلی تامین شده است، گفت: در مجموع ظرفیت انتقال این خط بیش از ۶۰ هزار بشکه در روز است.

ویس کرمی افزود:تزریق انواع فرآورده های نفتی  از طریق ۲۷۰ کیلومتر انتقال خط لوله از تردد ۷۰۰ نفتکش از تبریز به خوی وسلماس  در سال جلوگیری میشود.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: انبار نفت جدید ارومیه یکی از پروژه های استراتژیک استان با افزایش میزان ذخیره سازی سوخت و تعیین انبار جدید به عنوان هدف اصلی صادرات سوخت به کشورهای همسایه دارای ۱۱ دستگاه مخزن با ظرفیت ۱۱۸ میلیون لیتر امروز افتتاح شد.

 این انبار نفت به مساحت ۵۰ هکتار با جمع کل اعتبار ریالی ۴۶۰۰ میلیارد ریال در کیلومتر ۲۰ جاده شهید کلانتری احداث شده است.

هم اکنون انتقال فرآورد های مورد نیاز بخشی از استان کردستان و آذربایجان غربی با استفاده از خط لوله قدیم جنوب واقع در دریاچه ارومیه (با ظرفیت ۶۵ هزار بشکه در روز) و تردد تانکرهای سوخت در جاده های این مناطق تامین می شود.

با راه اندازی این خط لوله از تردد حدود ۷۵۰ تانکر تریلی حامل سوخت در جاده های این استان جلوگیری می شود که ثمرات بسیاری برای توسعه در پی خواهد داشت.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار