مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و متخصص طب سنتی گفت: خوردن فرنی و سوپ‌های رقیق در وعده افطار توصیه می‌شود و البته روزه‌داران باید از خوردن آش‌های سنگین، چرب و نفاخ بپرهیزند.
کد خبر: ۷۴۵۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۲ 15 May 2019

عبدالله کشاورز مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و متخصص طب سنتی اظهار کرد: نحوه تغذیه روزه‌داران در ماه مبارک رمضان حائز اهمیت است ازاین‌رو روزه‌داران با توجه به وضعیت جسمی خود غذای موردنیاز روزانه را در وعده‌های افطار و سحر برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: غذای وعده افطار، در قالب وعده صبحانه و یا شام سبک و حتی‌الامکان در یک وعده میل شود و به‌جای صرف چای، نوشیدنی‌های داغ و یا خنک؛ توصیه می‌شود با یک استکان آب گرم، شیر ولرم و خرما و یا ترکیب عسل و آب ولرم روزه خود را افطار کنند.

کشاورز در ادامه بر اهمیت تأمین آب موردنیاز بدن در فاصله افطار تا سحر تأکید کرد و گفت: خوردن مقدار زیادی آب همراه غذا در وعده سحر به دلیل دفع سریع و ایجاد مشکلات گوارشی نادرست است.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین اضافه کرد: بهترین زمان برای دریافت آب و مایعات کافی توسط روزه‌داران از حدود یک تا دو ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از وعده سحری است.

متخصص طب سنتی ضمن تأکید بر مصرف کافی انواع سبزی‌ها و میوه‌های تازه در طول ماه رمضان، توضیح داد: همراه با وعده افطاری بهتر است سبزی‌های خام مصرف شود.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان گفت: در وعده سحری سبزی‌های پخته و در بین این دو وعده نیز میوه به حد کافی میل شود، چراکه علاوه بر تأمین مایعات و ویتامین‌های بدن، از بروز مشکل کم‌آبی بدن و یبوست جلوگیری خواهد کرد.

منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار