دانشجوی ارومیه ای موفق به دستیابی به دانش علمی تولید پوشش های خوراکی بسته بندی گوشت مرغ برای افزایش مدت زمان ماندگاری آن شد.
کد خبر: ۷۲۷۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ 21 March 2019
خانم محمدی دانشجوی رشته صنایع غذایی در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد خود به روش علمیِ بسته بندی گوشت مرغ با پوشش های خوراکی دست یافت.
این نوارها حاوی سیاه دانه، پروتئین ها و چربی است و می تواند برای شیرینی جات، سبزیجات و گوشت گوسفندی هم مورد استفاده قرار گیرد.
از مزایای این پوشش ها زیست تخریب بودن، غیرسمی بودن و اقتصادی بودن از جمله مزایای استفاده از این پوشش هاست که بااستفاده از آن مدت زمان ماندگاری گوشت دریخچال از 3 روز به 14 روز افزایش می یابد.

 

 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار