یک بازرگان چینی که خودوهای ون و مینی بوس به کره شمالی می فروشد گفت: فروش ماه گذشته خیلی بد بود. فقط دو دستگاه خودرو، در آگوست گذشته، 10 دستگاه فروختم ولی فکر می کردم کم فروختم.
کد خبر: ۴۹۴۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴ 16 September 2017
 رویترز در گزارشی به تاثیرات اقتصادی تحریم های سازمان ملل متحد علیه کره شمالی پرداخت.

به گزارش عصرایران، در مطلب رویترز می خوانیم:

شاید سازمان ملل متحد در کُند کردن برنامه نظامی هسته ای کره شمالی شکست خورده است اما نشانه هایی از تاثیرگذاری فشارهای بین المللی بر اقتصاد کره شمالی ظهور کرده است.

در تحریم های جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد، صادرات منسوجات کره شمالی ممنوع می شود. صادرات منسوجات کره شمالی یکی از منابع اصلی درآمدهای ارزی کره شمالی است.

علاوه بر این، تحریم ها باعث می شود واردات نفت و فرآورده های نفتی کره شمالی کاهش یابد.

بازرگانان چینی فعال در مرز کره شمالی گفته اند کمبود سوخت و افزایش قیمت آن در این کشور یکی از نشانه های تاثیرگذاری تحریم های سازمان ملل علیه این کشور است.

فشار تحریم ها بر کره شمالی: افزایش قیمت بنزین / لغو نمایش هوایی برای صرفه جویی در بنزین هواپیما / کاهش صادرات بنزین از چین به کره شمالی / بانک های چین، مشتریان کره شمالی را تحویل نمی گیرند

صادرات غذاهای دریایی و زغال سنگ کره شمالی نیز تحت تحریم شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفته اند.

یک بازرگان چینی که اصالتا اهل کره شمالی است و در این کشور یک کارخانه مربوط به خودرو دارد گفت: کارخانه ما در کره شمالی در آستانه ورشکستگی است.
او خواست نامش فاش نشود.

وی با اشاره به مشتریان کارخانه‌اش در کره شمالی گفت: اگر نتوانند بدهی خود را تسویه کنند دیگر برای آنها کالای مجانی صادر نمی کنیم.

یک بازرگان چینی فعال در یک شرکت مربوط به خودرو در شهر مرزی داندونگ چین هم گفت: بازرگانی مرزی در چند سال اخیر بد شده است. دلیل آن هم تحریم ها و کمبود سوخت است.

شماری از بازرگانان چینی هم گفته اند تحریم ها باعث شده قدرت شرکت های کره شمالی برای تامین ارز مورد نیاز دادوستد کم شود.

یک بازرگان چینی که خودوهای ون و مینی بوس به کره شمالی می فروشد گفت: فروش ماه گذشته خیلی بد بود. فقط دو دستگاه خودرو، در آگوست گذشته، 10 دستگاه فروختم ولی فکر می کردم کم فروختم.

برخی بازرگانان هم می گویند مقامات چینی تلاش های خود را برای جلوگیری از قاچاق به کره شمالی به کار می گیرند.

همچنین بانک های چینی در شمال شرق این کشور ارتباطات خود را با شهروندان کره شمالی کاهش داده اند. این موضوع را کارمندان این بانک ها گفته اند.

رویترز افزود: با این همه، کره شمالی گام های بزرگی را در مسیر استقلال اقتصادی خود برداشته است. همه بازرگانان و ناظران اقتصادی هم نظر نیستند که فشارهای بین المللی تاثیر اقتصادی بزرگی دارند.

برخی از شهروندان کره شمالی هم درباره خطرات کاهش سوخت در کشورشان نگران هستند.

یک ناظر تحولات در کره شمالی گفت: اگر بگویند آمریکا قصد دارد پیونگ یانگ را بمباران کند مردم کره شمالی اهمیت نخواهند داد اما اگر چین بگوید به دنبال کاهش صادرات نفت به کره شمالی است قطعا مردم کره شمالی نگران می شوند.

فشار تحریم ها بر کره شمالی: افزایش قیمت بنزین / لغو نمایش هوایی برای صرفه جویی در بنزین هواپیما / کاهش صادرات بنزین از چین به کره شمالی / بانک های چین، مشتریان کره شمالی را تحویل نمی گیرند

رویترز قبل از این گفته بود شرکت ملی نفت چین (سی ان پی سی) صادرات بنزین و سوخت به کره شمالی را معلق کرد چون نگران است نتواند پول آن را دریافت کند. 
گزارش گمرک چین هم نشان می دهد صادرات بنزین به کره شمالی نسبت به سال گذشته، به میزان 97 درصد کاهش یافته است.

تحریم ها علیه کره شمالی باعث شده قیمت بنزین و گازوئیل در این کشور افزایش یابد. در اوایل سپتامبر میانگین قیمت بنزین در کره شمالی 1.73 دلار برای هر لیتر بود اما این رقم در دسامبر گذشته 97 سنت بود.

یک شهروند خارجی مقیم پایتخت کره شمالی هم به رویترز گفت: هزینه های زندگی و قیمت بنزین افزایش یافته است حتی تعداد خودروها نیز کم شده اند.

همچنین دولت کره شمالی نمایش هوایی را که قرار بود این ماه در شهر ساحلی وونسان برگزار شود را لغو کرد. دولت پیونگ یانگ دلیل لغو این برنامه را " شرایط ژئوسیاسی فعلی" اعلام کرده اما شماری از بازرگانان چینی گفته اند که به نظر انها، دلیل این موضوع صرفه جویی در مصرف بنزین هواپیماست.

رویترز گزارش داده است که استفاده از پنل های انرژی خورشیدی در کره شمالی به میزان زیادی گسترش یافته است. بسیاری از خانه ها از انرژی خورشیدی برای روشنایی و خوراک پزی استفاده می کنند.
چین از سال ها قبل میزان صادرات نفت خام به کره شمالی را اعلام نمی کند اما منابعی در صنعت نفت می گویند که صادرات نفت چین به کره شمالی 520 هزار تن در سال است.

نماینده سابق کره جنوبی در مذاکرات با همسایه شمالی نیز معتقد است که  کره شمالی می تواند یک یا دو سال بدون واردات نفت، دوام بیاورد.
وی افزود: مردم کره شمالی به زندگی در شرایط سخت اقتصادی عادت دارند به شکلی که در صورت قطع واردات نفت و سوخت، مردم از گاو و چهارپایان برای حمل و نقل و از زغال سنگ و زغال برای گرمایش استفاده خواهند کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار