فرد پیروز و شکست خورده می توانند این آداب را رعایت نکنند؛ مخالفانشان را تحقیر کنند، هر وقت توانستند توهین کنند،کینه رقابت های انتخاباتی را در این چهار سال پیش رو ادامه دهند؛ قدم به قدم همدیگر را تخریب و بد نام کنند و هر کاری که می توانند از زشتی از انجامش دریغ نورزند! مملکت هم چندان مهم نیست! مردم راهشان را پیدا می کنند!
کد خبر: ۴۳۰۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۱ 26 May 2017
نامه ای بدون نام به رئیس جمهور: مخالفان تان را تحقیر نکید؛ به آنان توهین هم نکنید!
این روزها همه ایرانیان سرمست از برگزاری انتخاباتی هیجان انگیز و دولت و دولتیان سرمست تر از  پیروزی مجدد بر رقیب اصولگرایشان هستند! هر چیزی آداب و مناسکی دارد و پیروزی و وشکست هم از این امر مستثنی نیست! هم پیروزی آداب دارد و هم شکست! آدابی که البته در ایران کمتر رعایت می شود. 

به گزارش «تابناک» از آداب فررد شکست خورده در انتخابات این است که بر اساس قانون شکست را بپذیرد و به رقیب پیروز تبریک بگوید و بکوشد در قول و عمل اگر پتانسیلی دارد که قطعا دارد برای تحقق برنامه های بنیادین کشور، به خدمت رئیس جمهور مستقر درآورد. به طرفدارانش بیاموزد که دوران رقابت های انتخاباتی تمام شده است و همه باید با هم در خدمت کشور و مردم در هر صنف و مسلکی که هستند، قرار بگیرند! بیاموزد که چهار سال پیش رو بنا نیست، چهار سال درگیری و تخریب دولت به عنوان رقیب دائمی انتخاباتی باشد! رقیب سابق اکنون رئیس جمهور ایران است و البته رئیس جمهور همه ایرانیان است و باید مورد حمایت تام و تمام همه ایرانیان باشد چرا که رقابت ها تمام شده و رئیس جمهور انتخاب شده و کشور و نظام سیاسی کماکان سر جایش هست و بنا نیست پس از انتخابات کسی تبر به ریشه نظام سیاسی کشور بزند. 

اما از آداب فرد پیروز هم این است که رقیب را محترم دارد؛ او هم متوجه باشد که ایام کاراز تبلیغات انتخابات به پایان رسیده است؛ باید بداند که شان او به عنوان یک رقیب انتخاباتی پایان یافته است و او اکنون شان او، رئیس جمهور است، رئیس جمهور همه ایرانیان؛ ایرانیانی که به او رای داده اند یا به رقیبش متمایل بوده اند و البته افرادی که در انتخابات به هر دلیلی شرکت نکرده اند!باید بداند که توهین و تحقیر مخالف، اگر چه در دوران رقابت های انتخاباتی هم قابل قبول نبود، در دوران ریاست به شدت زشت تر و ناپسند تر است. 

رئیس جمهور منتخب باید بداند که اگر بناست وعده هایش را برای مردم محقق کند، به همه جمهور نیاز دارد، باید بداند که اگر بناست از همین روز اول تا چهار سال بعد به جنگ مخالفان و منتقدان برود، نباید انتظار داشته باشد که آنان دست روی دست گذاشته و او را نظاره کنند. تخریب و بی اخلاقی و توهین، مستقیما تخریب و بی اخلاقی و توهین به همراه دارد. گرامی داشتن و بهره مندی از مکارم اخلاق، قدر رئیس جمهور را در منظر مردمان بالا می برد؛ خاصه رئیس جمهوری که مستظهر به پشتیبانی فردی است که با بهره مندی از مکارم اخلاق یک بار برای مجلس،تکرار کرد و بار دیگر خواست که دیگران برای رئیس جمهور تکرار کنند!

از آداب فرد پیروز این است که متوجه باشد در انتخاباتی پیروز شده است که در درون این نظام سیاسی برگزار شده و اگر بزرگی و سیادتی به دست آورده، آن را مدیون همین نظام با تمام ساختارهای آن است و بداند رهبری که وقتی مستمعانش شعار دادند: هیهات منا الذله فرمود هیهات از عدم انتخابات! فرد پیروز در چنین نظام سیاسی و با چنین حمایت سنگین رهبر آن از انتخابات و نتیجه آن، به سیادت رسیده است؛ او باید بداند که وظیفه سازمانی او نیست که منتظر بنشیند تا اگر راس نظام سخنی را بر زبان آورد، مستقیم و غیر مستقیم، پاسخی پر از نیش و کنایه بدهد!

البته فرد پیروز و شکست خورده  می توانند  این آداب را رعایت نکنند؛ مخالفانشان را تحقیر کنند، هر وقت توانستند توهین کنند،کینه رقابت های انتخاباتی را در این چهار سال پیش رو ادامه دهند؛ قدم به قدم همدیگر را تخریب و بد نام کنند و هر کاری که می توانند از زشتی از انجامش دریغ نورزند! مملکت هم چندان مهم نیست! مردم راهشان را پیدا می کنند!

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار