مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجان غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در این استان برای هر دانش آموز 3.5 مترمربع بوده و از میانگین کشوری به میزان 5.5 متر مربع، پایین تر است
کد خبر: ۴۰۷۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴ 15 April 2017
به گزارش تابناک آذربایجان غربی:

 قهرمان رحمانی در نوزدهمین جشنواره تجلیل از خیران مدرسه ساز میاندوآب با تاکید بر اینکه د فضاهای آموزشی باید برای یادگیری نسل های بعدی آماده سازی شود، بیان کرد: تحقق این مهم با همت خیران میسر می شود.

وی افزود: طرح تخریب مدارس فرسوده از سال 85 در سطح کشور آغاز شده و تا به حال 2 هزار کلاس درس در آذربایجان غربی تخریب و بازسازی شده اما در افزایش سرانه فضاهای آموزشی تاثیری نداشته است.

وی با تاکید بر اینکه فضاهای آموزشی احداث شده توسط خیران مدرسه ساز دخالت مستقیم در افزایش سرانه فضاهای آموزشی دارد، بیان کرد: در زمان حاضر 89 طرح خیرساز با 465 کلاس درس در سطحح استان در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه سهم مشارکتی خیران در 23 طرح از این تعداد به اتمام رسیده است، افزود: اخذ سهم دولتی برای تکمیل این مدارس در دست پیگیری است.

وی آغاز عملیات اجرایی 14 مدرسه با 82 کلاس درس از سوی بنیاد علوی را در این استان یادآور شد و گفت: برای 6 طرح دیگر نیز ردیف اعتباری از سازمان برنامه و بودجه مشخص شده و برای اجرای عملیات عمرانی به پیمانکار واگذار شده است.

وی افزود: در هجدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز که در سال گذشته برگزار شد، آذربایجان غربی از میان 31 استان کشور از نظر ارزیابی در رتبه هفدهم و از نظر ریالی در ردیف نهم قرار گرفته بود؛ مبلغ تعهدی خیران در سال گذشته 240 میلیارد ریال بود و از این رقم، بالغ بر 80 میلیارد ریال یعنی 34 درصد تحقق یافت.

وی افزود: 236 کلاس درس با مشارکت خیران و با صرف 300 میلیارد ریال اعتبار احداث شده و 229 کلاس درس صد در صد با مشارکت خیران و با هزینه بیش از 280 میلیارد ریال احداث شده است.

وی گفت: خیران میاندوآبی در احداث 85 کلاس درس مشارکت داشتند و 21 کلاس درس هم با مشارکت صد در صدی خیران شهرستان میاندوآب احداث شده است.

رحمانی اظهار کرد: هم اکنون در میاندوآب 9 طرح ملی با 45 کلاس درس و پنج طرح استانی با 30 کلاس درس در حال احداث است که در سال گذشته برای چهار طرح از جمله مدرسه روستاهای حاجی بهزاد، مظفر آباد، هنرستان فنی و حرفه میاندوآب و هنرستان کشاورزی شهر باروق، اعتبار صد در صد تخصیص پیدا کرد و تا تیر سال جاری جذب می شود.

وی در رابطه با استانداردسازی مدارس استان در دولت تدبیر و امید نیز گفت: در زمان شروع طرح، حدود 9 هزار کلاس درس در سطح استان دارای بخاری نفتی بود که در زمان حاضر 6 هزار و 300 کلاس درس توسط بخاری های تابشی، پکیج یا حرارت مرکزی استاندارد سازی شده است و از 2 هزار و 700 کلاس درس باقیمانده هم یکهزار کلاس درس در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: در شهرستان میاندوآب نیز سیستم گرمایشی 76 مدرسه در قالب 182 کلاس درس به صورت تابشی و 51 مدرسه با 267 کلاس درس به صورت سیستم گرمایشی مرکزی استاندارد سازی شده است و 248 کلاس درس باقیمانده هم در سال آتی یا امسال استاندارد سازی می شود.

وی بیان کرد: عایق کاری رطوبتی مدارس استان نیز به متراژ 430 هزار مترمربع از محل اعتبارات ملی اجرا شده و این طرح رقم در میاندوآب به میزان 35 هزار مترمربع اجرا شده است.

به گزارش ایرنا، میاندوآب دارای 45 هزار نفر دانش آموز و 430 مدرسه در قالب 228 فضای آموزشی است؛ این شهرستان با بیش از 277 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

مهمترین اخبار ایرنای کشور، آذربایجان غربی و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از کانال خبری تلگرام این رسانه به آدرس irna_newsmahabad@ دریافت کنید.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار