گزارش روز سوم نام نویسی کاندیداهای ریاست جمهوری دوازدهم؛
اکنون هفت چهره شناخته که مسئولیت های اجرایی مهمی در کشور داشته اند، برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده اند که جدول آن در ادامه ارائه خواهد شد. ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری صرفا در ستاد انتخابات کشور واقع در محل وزارت کشور انجام می‌شود و تا روز ۲۶ فروردین به مدت ۵ روز ادامه می‌یابد.
کد خبر: ۴۰۷۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۷ 13 April 2017
سومین روز ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری ریاست جمهوری ساعت 8 صبح روز پنجشنبه آغاز شد. این در حالی است که تا پایان زمان ثبت نام روز دوم 287 نفر اعلام داوطلبی کرده بودند و اکنون تعداد ثبت‌نام کنندگان برای انتخابات ریاست جمهوری از 300 تن گذشته است.

به گزارش «تابناک»، اکنون هفت چهره شناخته که مسئولیت های اجرایی مهمی در کشور داشته اند، برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده اند که جدول آن در ادامه ارائه خواهد شد. ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری صرفا در ستاد انتخابات کشور واقع در محل وزارت کشور انجام می‌شود و تا روز ۲۶ فروردین به مدت ۵ روز ادامه می‌یابد.

معاون امنیتی وزارت کشور خبرداد؛

ابلاغ دستورالعمل تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی

معاون امنیتی وزارت کشور گفت: دستوالعمل کاملی درباره تبلیغات در فضای مجازی تهیه و به استانها ابلاغ شده است.

حسین ذوالفقاری ضمن بازدید از ستاد انتخابات وزارت کشور در سومین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: دستوالعمل کاملی درباره تبلیغات در فضای مجازی تهیه و به استانها ابلاغ شده است مبنی بر این که هر کدام از ستادهای انتخاباتی نامزدها که بنا دارند کار تبلیغاتی انجام دهند باید دقیقا آن کانالی که می خواهند در فضای مجازی ایجاد کنند با شناسه مشخص باشد.

وی افزود: اگر در آن کانال ها مطلبی نوشته شود، مسئولیتش مستقیما متوجه آن ستاد انتخاباتی است که در حال انجام دادن کار تبلیغاتی است اما اگر خارج از آن و در سایت و کانال دیگری از این کاندیدا یا ستاد تبلیغاتی اش مطرح شود باید بلافاصله درخصوص آن مطلب اظهارنظر کنند و مشخص شود که این مطلب متعلق به آنها هست یا خیر که اگر آن مطلب مربوط به آنها نباشد باید بلافاصله طی اطلاعیه ای تکذیبیه بزنند.

ذوالفقاری گفت: ستادهای تبلیغاتی نامزدها مکلف هستند تبلیغات خود را در فضای مجاری ساماندهی کنند.

معاون امنیتی وزارت کشور در پاسخ به این سوال که آیا تخلفاتی انتخاباتی در فضای مجازی وجود داشته یا خیر گفت: موارد جزئی بوده که از سوی کمیته قضایی رصد شده اند و در این راستا تذکر و برخوردهای لازم با تخلفات و جرائم صورت می گیرد.

سرپرست وزارت رفاه دولت نهم ثبت نام کرد

«علی یوسف پور»، سرپرست وزارت رفاه و تأمین اجتماعی دولت نهم و معاون پارلمانی وزیر نیرو در دولت دهم با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کرد. او یکی دیگر از چهره هایی است که در دولت احمدی نژاد مسئولیت اجرایی داشته و برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده است.

صف طویل نام نویسی برای ریاست جمهوری

بر اساس آمار اعلام شده تا ساعت ۱۱ امروز، ۱۲۲ تن به وزارت کشور رفته اند که ۶۴ تن از آنها ثبت نامشان کامل شده اند. از این تعداد ۲ خانم و مابقی آقا هستند.

در همین حال، مشاهدات خبرنگاران از صف طویل داوطلبان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری در مقابل ساختمان وزارت کشور حکایت دارد.

چه کسانی در روز سوم کاندیدا شدند؟

مصطفی هاشمی طبا، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت هاشمی رفسنجانی با حضور در ستاد انتخابات کشور اعلام کاندیداتوری کرد..

غرضی و هاشمی‌طبا کاندیدا شدند/ ادامه حضور ناشناخته‌ها/ جدول حضور شناخته شده‌ها در انتخابات

وی پیش از این در هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت کرده بود و از مجموع ده نامزد تایید صلاحیت شده پس از اخذ رأی با 28090 رأی آخرین نفر شد.

حفظ سرزمین ایران شعار انتخاباتی من است

مصطفی هاشمی طبا با تأکید بر لزوم تغییر اولویت‌های جمهوری اسلامی اظهار کرد: حفظ سرزمین ایران اصلاح کشاورزی، رسیدگی به مردم محروم و ایجاد اشتغال از جمله اولویت‌های من برای دولت دوازدهم خواهد بود.

مصطفی هاشمی طبا پس از نام نویسی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور به بیان اهداف و برنامه های خود برای کاندیداتوری در انتخابات پرداخت و گفت: هرچندآقای روحانی اقدامات موثر و عاقلانه‌ای در راه رسیدن جمهوری اسلامی به اهداف خود انجام داده اند، فکر می‌کنم امروز باید در اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران تجدید نظر شود.

وی نخستین اولویت دولت خود را حفظ سرزمین ایران عنوان و خاطر نشان کرد: نخستین اولویت من حفظ سرزمینی ایران و اصلاح کشاورزی در این راستاست. رسیدگی به مردم محروم و سپس ایجاد شغل در زمینه های مختلف از جمله اولویت های دیگر من در دولت دوازدهم خواهد بود.

هاشمی طبا اظهار کرد: باید سازوکارهای کسب و کار از جمله اصلاح قانون  بانکی، تسهیل در امر تولید، عدم اصالت پول در بانک ها و همچنین کاهش سود بانکی در دستور کار دولت بعدی قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: بسیار متأسفم از اینکه برخی افراد با دستاویز قرار دادن کلمه مردم نسبت به بقای جمهوری اسلامی تشکیک می کنند. متأسفانه امروز برخی که حتی در درون نظام نیز قرار دارند، خود را اپوزیسیون جمهوری اسلامی مطرح می کنند و خدماتی که این نظام به مردم ارائه کرده است، نادیده می گیرند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب عنوان کرد: امیدوارم اگر مردم اعتماد کردند، بتوانم در زمینه اولویت های خود حرکت کنم. معتقدم که برنامه های من با سیاست های دولت و همچنین حرکت های فداکارانه از سوی مردم تحقق خواهد یافت.

هاشمی طبا درادامه نشست خبری خود در وزارت کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در صورتی که صلاحیت جنابعالی تأیید شود به نفع فرد دیگری کناره گیری خواهید کرد، اظهار کرد: من به نفع هیج فردی کناره گیری نخواهم کرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا شورای هماهنگی اصلاح طلبان با شما صحبت هایی درباره ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان کاندیدایی در سایه برای حمایت از آقای روحانی انجام داده است نیز تأکید کرد: من با هیچ یک از تشکل های اصلاح طلب در این زمینه مذاکره یا مشورتی انجام نداده ام.

وی در پایان شعار دولت خود را حفظ سرزمین ایران عنوان کرد و درباره رنگ انتخاباتی خود گفت: بی رنگی، رنگ انتخاباتی من خواهد بود.

غرضی یک ‌بار دیگر کاندیدای ریاست‌جمهوری شد

سید محمد غرضی که در انتخابات اخیر خبرگان رهبری نتوانست احراز صلاحیت شود و در نهایت از این انتخابات کناره گیری کرد و در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری شمیرانات و اسلامشهر هم توفیقی نیافت، با حضور در وزارت کشور در دوازدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

وی پیش از این در انتخابات سال 92 نیز به عنوان نامزد انتخاباتی در انتخابات شرکت کرده بود.

غرضی: استان های بزرگ کشور را تقسیم می‌کنم

سید محمد غرضی گفت: برنامه من تقسیم استان های بزرگ کشور و نزدیک کردن قدرت سیاسی به مردم است.

محمد غرضی که برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور آمده است، در جمع خبرنگاران با اشاره به سابقه مسئولیت خود در وزارت نیرو، نفت و مخابرات در سالهای اولیه انقلاب اظهار کرد: من کتاب تبار شناسی دولت، رنج های ملت را نوشته ام و در این کتاب مطرح کرده ام که چگونه حکومت و مردم باید به هم نزدیک شوند.

غرضی و هاشمی‌طبا کاندیدا شدند/ ادامه حضور ناشناخته‌ها/ جدول حضور شناخته شده‌ها در انتخابات

وی افزود: من اگر رئیس‌جمهور شوم، برای رسیدن به این اهدف استان های بزرگ کشور مثل اصفهان، سیستان و بلوچستان، فارس و خوزستان را تقسیم می‌کنم و استان تهران را هم به 5 استان تقیسم می‌کنم از سویی استانداران را به انتخاب مردم معرفی می کنم.

بازدید مدیرکل انتخابات شورای نگهبان از ستاد انتخابات کشور

مدیرکل انتخابات شورای نگهبان از ستاد انتخابات کشور بازدید کرد.

نیلچی به همراه معاونان خود با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند اقدامات در ستاد بازدید کرد.

حاشیه‌های ثبت‌نام کاندیداها در روز سوم

ثبت‌نام یک دانش‌آموز 18 ساله در انتخابات ریاست جمهوری

دانش آموز مقطع دبیرستان با ۱۸ سال سن با حضور در وزارت کشور، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد.

حسین امیدی دانش آموز مقطع دبیرستان با 18سال و فرزند یکی از جانبازان جنگ تحمیلی با حضور در وزارت کشور ثبت نام کرد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور چند وقت اخیر به خانه ما آمده بود،گفت : آقای روحانی در آن روز قول های داد که تاکنون عملی نشده است؛ آیا حق یک جانباز 70درصدی که دو دست خود را فدا این انقلاب کرده این است که امروز 3 میلیون اجاره پرداخت کند.

مشاور نهاد ریاست جمهوری کاندیدای انتخابات شد

علیرضا رجایی مشاور نهاد ریاست جمهوری در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

علیرضا رجایی مشاور نهاد ریاست جمهوری صبح امروز (پنجشنبه، 244 فروردین) با حضور در ستاد انتخابات کشور در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

با ثبت نام یک مرد 89 ساله؛

رکورد پیرترین کاندیدای ریاست‌جمهوری شکسته شد

پیرمرد ۸۹ ساله‌ای صبح امروز با حضور در ستاد انتخابات کشور کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.

پیرمرد 89 ساله‌ای صبح امروز (پنجشنبه، 24 فروردین) با حضور در ستاد انتخابات کشور کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.

محمد برجسته متولد 1308 و بازنشسته نیروی هوایی ارتش است، با حضور در وزارت کشور برای حضور در رقابت‌های دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت نام کرد.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور پیش‌ از این یک داوطلب 82 ساله پیرترین کاندیدای ریاست‌جمهوری دوازدهم بود که با ثبت‌نام امروز این پیرمرد 89 ساله‌ رکورد پیرترین کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شکسته شد.

تلاش پدر برای ثبت‌نام دختر ۳ ساله‌ در انتخابات ریاست‌جمهوری

پدر کرمانی برای ثبت‌نام دختر ۳ ساله‌اش در انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در وزارت کشور حضور یافت.

در آغازین ساعت ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، فردی از استان کرمان به همراه دختر 3 ساله خود برای ثبت‌نام به وزارت کشور مراجعه کرد و قصد ثبت نام خود و دختر خود را داشت که به دختر بچه وی اجازه ثبت نام داده نشد.

وی هدف از ثبت‌نام دختر سه ساله خود را شروع فعالیت سیاسی او دانست.

انتخاب شوندگان باید دارای چه شرایطی باشند؟

بر اساس ماده 55 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری «داوطلبان ریاست جمهوری یا نمایندگان تام‌الاختیار آن‌ها که کتباً معرفی شده باشند، باید تا پنج روز از تاریخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور مراجعه کرده و پرسشنامه اعلام داوطلبی را پس از دریافت و تکمیل همراه با چهار برگ تصویر کلیه صفحات شناسنامه و دوازده قطعه عکس 4×6 از آخرین عکس خود را که در همان سال گرفته باشند به وزارت کشور تسلیم و رسید دریافت دارند.»

بنا بر ماده 35 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری انتخاب شوندگان بایددارای شرایط زیر باشند؛

1- از رجال مذهبی، سیاسی

2-ایرانی‌الاصل

3-تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران

4-مدیر و مدبر

5-دارای حسن سابقه و امانت و تقوی

6- مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور

دیروز نیز  وزیر کشور به فرمانداران سراسر کشور دستور  تشکیل هیأت‌های اجرایی را صادر کرد.

انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی روز 29 اردیبهشت برگزار می‌شود.

مدارک مورد نیاز نام نویسی در انتخابات ریاست جمهوری

طبق ماده ۳۵ قانون انتخابات کشور انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند؛
۱. از رجال مذهبی، سیاسی 
۲. ایرانی‌الاصل 
۳. تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران 
۴. مدیر و مدبر 
۵. دارای حسن سابقه و امانت و تقوی 
۶. مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.

واجدان شرایط باید در زمان ثبت نام با داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی و یک قطعه عکس شش در چهار، در ستاد انتخابات کشور حضور پیدا کرده و اقدام به تکمیل فرم های پیش بینی شده کنند.

غرضی و هاشمی‌طبا کاندیدا شدند/ ادامه حضور ناشناخته‌ها/ جدول حضور شناخته شده‌ها در انتخابات

جدول اسامی افراد شناخته شده‌ای که کاندیدا شده اند

بسیاری از این افراد از رجال مذهبی و سیاسی کشور به حساب نمی‌آیند و تا الان تنها هفت داوطلب نامزدی هستند که سوابق اجرایی و سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته‌اند. البته این تعداد تا پایان روز پنجم بیش از این خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جدول اسامی نامزدها و سمت فعلی یا سابقه مهم آن‌ها بر اساس روز ثبت‌نام تاکنون به شرح زیر است؛

ردیف


زمان ثبت‌نام

نام داوطلب

سمت یا سوابق

۱


روز اول

سیدمصطفی میرسلیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام،سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری و مشاور عالی رئیس‌جمهور در دوره آیت‌الله خامنه‌ای، وزیر ارشاد دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی

۲


روز دوم

مسعود زریبافان

رئیس بنیاد شهید و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم احمدی‌نژاد، عضو دوره دوم شورای اسلامی شهر تهران

۳


روز دوم

حمید بقایی

رئیس سازمان میراث فرهنگی در دولت اول احمدی‌نژاد، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در دولت دوم احمدی‌نژاد

۴


روز دوم

محمود احمدی‌نژاد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دولت‌های نهم و دهم، شهردار اسبق تهران

۵


روز دوم

محمدعلی پورمختار

نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجالس نهم و دهم، رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس نهم

۶


روز سوم

سیدمصطفی هاشمی‌طبا

وزیر صنایع سنگین در دولت‌ شهید باهنر، وزیر صنایع در دولت اول موسوی، رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی و دولت اول خاتمی

۷


روز سوم

سیدمحمد غرضی

نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی از اصفهان، وزیر نفت دولت شهید باهنر و دولت اول موسوی، وزیر پست، تلگراف و تلفن دولت دوم موسوی و هر دو دولت هاشمی‌رفسنجانی، عضو دوره اول شورای اسلامی شهر تهران

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار