در گفتگو با عصرایران
با توجه به جایگاه رهبری، ایشان هستند که باید تصمیم بگیرند قالب روابط خود را چگونه تعریف کنند نه احزاب.
کد خبر: ۳۷۸۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹ 15 February 2017
محمد علی ابطحی در رابطه با ارتباط احزاب و گروه های سیاسی با مقام معظم رهبری کشور گفت:  اجماع همه جریانات سیاسی داخل نظام بر رهبری آیت الله خامنه ای، در طول سال های زعامت ایشان، یکی از اتفاقات مهم است که در تاریخ سیاسی کم نظیر است.

معاون پارلمانی دولت اصلاحات در مصاحبه با خبرنگار عصر ایران ادامه داد: بحث ارتباط با رهبری را باید در چند سطح معنا کرد، یکی از این سطوح در حوزه رهبری و مردم است و  همه اعم از اصلاح طلب و غیر اصلاح طلبان باید در کشور از رهبری نظام و کشور تبعیت داشته باشند، چرا که این یک اصلی پذیرفته شده در قانون اساسی کشور است و حتی کسانی که به قانون اساسی رای ندادند یا قبول ندارند، هم متکی به قوانین موضوعه و قانون اساسی در جمهوری اسلامی بایستی در عمل تابع نظرات رهبری باشند.

رییس دفتر رییس جمهور اصلاحات افزود: سطح دومی که وجود دارد، ارتباط جناح های سیاسی داخل کشور با رهبری است. این گروه ها اختلاف دیدگاه های خیلی جدی با یکدیگر دارند و مساله جدیدی هم نیست، بلکه همیشه از بعد انقلاب این اختلاف نظر و رقابت ها در بین گروه های سیاسی وجود داسته است. اما آنچه که قابل توجه و یادآوری است؛ اجماع بی نظیری بود که در تاریخ بعد از امام (ره) در همه احزاب سیاسی داخل بر روی مصداق رهبری به چشم می خورد.

ابطحی: اجماع همه جریانهای سیاسی  بر رهبری آیه الله خامنه ای در تاریخ سیاسی کم نظیر است/احزاب نمی توانند تصمیم گیرنده چگونگی روابط رهبری با دیگران باشند

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه "هیچ یک از احزاب و دسته ها سیاسی، جایگزینی برای رهبری در ذهن نداشته و اختلاف نظرشان با رهبری نبوده" است اظهار کرد: در هیچ شرایط و زمانی حتی رویارویی های سخت و تلخ مختلف جناح ها با هم، هیچ گروه یا شخصیت سیاسی در کشور برای رهبری، حتی در درون تشکیلات خودشان شخص دیگری به غیر از حضرت آیت الله خامنه ای مد نظر نداشته است. این اجماع اهمیت دارد و تحت همین وحدت، ما توانسته ایم بسیاری از مشکلات و بحران های کشور را حل کنیم.

ابطحی یک بعد دیگر ارتباط با رهبری را اختلاف نظرهایی که ممکن است، بعضی از احزاب سیاسی با نظر رهبری داشته و یا برعکس مقام معظم رهبری دیدگاه متفاوتی با این اشخاص داشته باشد، دانست و گفت: بعضا احتمال دارد یک رویارویی هایی هم در داخل کشور شکل گرفته باشد و با توجه به کثرت نظر و سلیقه البته که این موارد طبیعی است اما با توجه به جایگاه رهبری، ایشان هستند که باید تصمیم بگیرند قالب روابط خود را چگونه تعریف کنند نه احزاب.

وی در پایان خاطرنشان کرد: احزاب در این لایه و طبقه ای که هستند، طبیعتا نمی توانند تصمیم گیرنده چگونگی روابط رهبری با دیگران باشند اما انچه مسلم و بدیهی است تقویت ارتباط گروه وجناح های مختلف با مقام اول کشوری است. باید بر این اجماعی که همواره داشته اند، بایستند ولی نتیجه گیری نهایی به تصمیم و نظری بر می گردد که مقام معظم رهبری تنظیم می کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار